ΑΣΕΠ: Εκδίδονται τα αποτελέσματα της 2Κ/2019

Στην τελική φάση φαίνεται να εισέρχεται η διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων της προκήρυξης 2Κ/2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει η ανάρτηση των πινάκων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως πρόσφατο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του workenter για την ετοιμότητα του ΑΣΕΠ όσον αφορά την έκδοση των πινάκων κατάταξης.

Υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΣΕΠ, που επεξεργάζονται την 2Κ/2019, διαβεβαίωναν το workenter ότι η σταδιακή ροή των ονομάτων θα αρχίσει με τους υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ, θα συνεχιστεί με αυτούς της ΔΕ και θα ολοκληρωθεί με την κατηγορία ΥΕ.

Στόχος της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής είναι μέχρι τα τέλη Αυγούστου να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των δικαιούχων στις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ.

Σημειώστε δύο ακόμη δεδομένα:

Η δημοσιοποίηση των ονομάτων θα γίνει στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ, χωρίς πιθανότατα την αποστολή προσωπικού μηνύματος
Η προθεσμία υποβολής των φακέλων θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 10ήμερη
Θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα περίπου 3.000 υποψηφίων

Σημαντικό:

Οι υποψήφιοι που θα δουν το όνομά τους στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ και μόνο αυτοί θα πρέπει να αποστείλουν τον πλήρη φάκελο με τα δικαιολογητικά τους. Εάν με το άνοιγμα των φακέλων δεν καλυφθούν οι 1.116 θέσεις διοριστέων, τότε το ΑΣΕΠ θα επανέλθει με νέο κατάλογο ονομάτων, όπως αυτός προκύπτει από τον πίνακα κατάταξης, με βάση τα δηλωθέντα των υποψηφίων στην αίτησή τους.

Όλες οι αγγελίες εργασίας σε Ελλάδα και Κύπρο