Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων IUF. Βρες το πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει!

Θέμα: Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων IUF. Βρες το πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει!

 

 

Η IUF θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Φεβρουαρίου 13:00 – 18:00 στο Μακεδονία Παλλάς και στην Αθήνα, στις 9 Φεβρουαρίου 14:00 – 19:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η ομάδα της IUF σε προσκαλεί για μία δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από 35+ ελληνικά και διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα.

 

Η είσοδος σου στην έκθεση είναι δωρεάν. Κάνε την εγγραφή σου εδώ.

 

Γιατί να έρθεις στην IUF;

 

  • Έλα σε επαφή με πολλά Πανεπιστήμια από τουλάχιστον 10 διαφορετικές χώρες και μάθε για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs). Η λίστα εκθετών θα ανακοινωθεί σύντομα.

  • Παρακολούθησε χρήσιμα Σεμινάρια και Παρουσιάσεις σχετικά με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σου σταδιοδρομία από εκπροσώπους των πανεπιστημίων και την Orientum.

  • Πραγματοποίησε ψυχομετρικά τεστ με την ευγενική χορηγία της Orientum που μπορούν να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το κατάλληλο για εσένα ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μονοπάτι.

  • Δοκίμασε τη δωρεάν συμβουλευτική για τη συγγραφή αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα από την εταιρεία συμβουλευτικής Edmundo.

  • Μάθε περισσότερα για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις.

  • Έλα σε επαφή με φοιτητικούς οργανισμούς και ενημερώσου για το πώς μπορείς να εμπλουτίσεις τη φοιτητική σου ζωή.

  • Γνώρισε Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν σε εξωτερικό και Ελλάδα και μάθε από την εμπειρία τους.

  • Τέλος, μαζί μας θα είναι τρία από τα top πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στον κόσμο. Το Trinity College Dublin, Trinity Business School της Ιρλανδίας, το UCN – University College of Northern Denmark της Δανίας και το University of Groningen της Ολλανδίας. Μήπως θα ήθελες να ήσουν σε κάποιο από αυτά;

 

Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία!

Κάνε την αίτησή σου.

 

Ακολούθησέ μας σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας.

Βρες Εργασία ΕΔΩ