ΑΣΕΠ: Συνεχίζονται οι εκκρεμείς λόγω εκλογών προκηρύξεις

To «πράσινο φως» συνέχισης των διαδικασιών για τις εκκρεμείς προκηρύξεις μονίμων έδωσε το ΑΣΕΠ (10/7), μετά και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής, η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής και ενστάσεων, που είχαν ξεκινήσει πριν από την 11η Ιουνίου 2019 και ανεστάλησαν, συνεχίζονται κανονικά και μέχρι τη συμπλήρωση του εναπομείναντος χρονικού διαστήματος.

Σημειώστε:

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην προκήρυξη 2Κ/2019, όπως αποκάλυψε στις 8 Ιουλίου το workenter, αρχίζει την Τετάρτη, 10 Ιουλίου και λήγει στις 16 Ιουλίου και ώρα 14:00
Ενστάσεις επί των νέων προσωρινών πινάκων απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων για την πλήρωση 63 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, από τον πίνακα επιλαχόντων της προκήρυξης 13Κ/2017, υποβάλλονται έως και την πάροδο της 17ης Ιουλίου

5Κ/2019 – Ανοίγει το σύστημα μετά τις εκλογές:

Κανονικά συνεχίζονται οι διαδικασίες κατάρτισης νέων προκηρύξεων από το ΑΣΕΠ, καθώς η Ανεξάρτητη Αρχή ήδη ”φουλάρει” για όσους διαγωνισμούς έχουν λάβει ΦΕΚ.

Η προκήρυξη 5Κ/2019 αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 32 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) και στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ).

Προκηρύξεις για τις οποίες έχουν δημοσιευθεί αποφάσεις στο ΦΕΚ

180 μόνιμοι στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Με… αναμμένες τις μηχανές το ΑΣΕΠ προετοιμάζει την επεξεργασία της προκήρυξης και την πλατφόρμα για την υποδοχή των αιτήσεων. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Η κατανομή για 180 νέες προσλήψεις – Ειδικότητες.

Οι προκηρύξεις αυτές έχουν αυξημένες πιθανότητες έκδοσης. Στην περίπτωση αυτή ανήκει, ενδεικτικά, η προκήρυξη των 341 μονίμων στους φορείς κοινωνικής πρόνοιας.

Για την αυτή την προκήρυξη έχει, ήδη, δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η κατανομή των θέσεων για τα προστατευόμενα άτομα, χωρίς ωστόσο να έχει σταλεί επίσημο αίτημα στο ΑΣΕΠ. Διαβάστε: Υγεία: Νέες προσλήψεις για 62 ειδικότητες μέσω ΑΣΕΠ (341 θέσεις)

Όλες οι αγγελίες εργασίας σε Ελλάδα και Κύπρο