Εταιρεία προσφέρει 1.300$ για δείτε 13 ταινίες τρόμου σε 10 ημέρες!

Έφτασε η ώρα για τους λάτρεις των θρίλερ να ανταμειφθούν. Κυριολεκτικά! Μια εταιρεία στις ΗΠΑ προσφέρει το ποσό των 1.300 δολαρίων για κάποιον που θα δει 13 ταινίες τρόμου στο διάστημα 10 ημερών.

Πρόκειται για την εταιρεία FinanceBuzz, η οποία προσφέρει το παραπάνω ποσό σε όποιον γίνει αναλυτής καρδιακών παλμών ταινιών τρόμου. Τι σημαίνει αυτό;

Η συγκεκριμένη εταιρεία θέλει να παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό φορώντας στους υποψήφιους που παίρνουν μέρος σε αυτή την έρευνα ένα ρολόι (Fitbit), για να ανακαλύψει αν οι ταινίες «υψηλού προϋπολογισμού» φοβίζουν τόσο πολύ όσο αυτές του «χαμηλού προϋπολογισμού».

Στη λίστα υπάρχουν ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού όπως το «A Quiet Place Part II» (61 εκατομμύρια δολάρια), αλλά και μικρότερου όπως το «The Blair Witch Project» (το οποίο έγινε με μόλις 300.000 δολάρια).

«Προς τιμήν της επερχόμενης τρομακτικής σεζόν, εμείς στο FinanceBuzz πεθαίνουμε να μάθουμε αν οι ταινίες τρόμου υψηλού προϋπολογισμού προσφέρουν ή όχι πιο πολύ τρόμο από αυτές με χαμηλό προϋπολογισμό», αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας.

«Θα μας βοηθήσετε να ανακαλύψουμε αν ο προϋπολογισμός μιας ταινίας επηρεάζει ή όχι πόσο τρομακτική μπορεί να είναι, φορώντας ένα Fitbit για να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας ρυθμό, ενώ δουλεύετε στη λίστα των 13 ταινιών», προσθέτει.

Η εταιρεία θα παράσχει ένα πρόγραμμα παρακολούθησης Fitbit και 50 δολάρια επιπλέον για να καλύψει τα έξοδα ενοικίασης του «φεστιβάλ φόβου», πέραν της πληρωμής των 1.300 δολαρίων.

Ο υποψήφιος καλείται να παρακολουθήσει τις ακόλουθες ταινίες μεταξύ 9 Οκτωβρίου και 18 Οκτωβρίου:

Saw
Amityville Horror
A Quiet Place
A Quiet Place Part 2
Candyman
Insidious
The Blair Witch Project
Sinister
Get Out
The Purge
Halloween (2018)
Paranormal Activity
Annabelle

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2021, ωστόσο μπορούν να λάβουν μέρος μόνο όσοι εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι ηλικίας τουλάχιστον 18 ετών.

«Θα ήμουν κακός υποψήφιος. Οι ταινίες τρόμου δεν με φοβίζουν και αυτές που μου λένε ότι θα με τρόμαζαν, όπως για παράδειγμα οι «Martyrs», απλά αναστατώνουν», έγραψε ένας χρήστης μόλις το θέμα ανέβηκε στα social media.

«Υπήρχε μια ταινία, το «Hereditary», που ήταν πραγματικά φρικιαστική. Αλλά την τελευταία φορά που μια ταινία τρόμου μου προκάλεσε εφιάλτες ήταν ο ‘Εξορκιστής’ και ήμουν 12 ετών», πρόσθεσε.

«Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Έχω υποβάλει την αίτησή μου και περιμένω με σταυρωμένα τα δάχτυλά μου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για ένα μήνα μετά την παρακολούθηση των ταινιών «Grudge», πρέπει να είναι διασκεδαστικό…», έγραψε ένας άλλος.

 

Με πληροφορίες από: gazzetta.gr