Οι ημερομηνίες για τις 2.011 νέες θέσεις εργασίας

Πληθώρα ευκαιριών για πρόσληψη στο Δημόσιο, παρέχουν προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, στις οποίες ”τρέχει” ή πρόκειται να ”τρέξει” -άμεσα- διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον διορισμό μονίμου προσωπικού σε όλη την χώρα.

Μετά από τροποποιήσεις της Ανεξάρτητης Αρχής καθώς και νέες ημερομηνίες υποβολής φακέλου, ο ”χάρτης” των προσλήψεων έχει ως εξής:

  • 2Κ/2019: Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις ολοκληρώνονται, μετά από παράταση του ΑΣΕΠ, την ερχόμενη Παρασκευή 3 Μαίου. Αντίστοιχα, για την κατηγορία ΥΕ οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Δευτέρα 3 Ιουνίου. Η Ανεξάρτητη Αρχή θεωρεί ότι επιχειρεί με την διπλή ημερομηνία να μετριάσει την πίεση στο ηλεκτρονικό σύστημα λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων.
  • 3Κ/2019: Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ αρχίζει στις 8 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 23 του ίδιου μήνα. Η προκήρυξη αφορά την πρόσληψη 76 μονίμων υπαλλήλων σε 8 φορείς του Δημοσίου.
  • 4Κ/2019: Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην προκήρυξη λήγει στις 10 Μαΐου 2019. Θα προσληφθούν 62 μόνιμοι υπάλληλοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – ”Enterprise Greece” (υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης). Η συμμετοχή ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης μέχρι και την 13η Μαΐου 2019.

Οι ”εκκρεμότητες”

  • 757 στους δήμους: Η νέα προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη 757 μονίμων υπαλλήλων σε δήμους και ΔΕΥΑ. Πρόκεται για τη “μικρή” 3Κ, δεδομένου ότι η διαδικασία και τα βασικά της προσόντα (ειδική εμπειρία) είναι όμοια με την προκήρυξη των 8.166 στους δήμους.

 

Ελάτε στη μεγαλύτερη σελίδα με αγγελίες εργασίας σε Ελλάδα και Κύπρο