Νέες αιτήσεις και πληρωμές για το επίδομα των 534 ευρώ

Μέχρι και τις 25 Αυγούστου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση αναστολής συμβάσεων εργαζομένων τους για τον Ιούλιο οι εργοδότες στους κλάδους του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Ενώ η πληρωμή της ειδικής αποζημίωσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 26 έως και 31 Αυγούστους για τους εργαζόμενους που ήταν σε αναστολή τον Ιούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι για να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού οι εργαζόμενοι, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εμπρόθεσμα η αίτηση μέσω του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» ενώ οι εργαζόμενοι θα καταθέτουν τις αιτήσεις τους στην αντίστοιχη πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr.

Παράλληλα, έως και τις 25 Αυγούστου, θα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους εργοδότες και εργαζόμενοι σε επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις, εποχικής λειτουργίας, κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών ή τουριστικών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων.

Οι αιτήσεις για τους εργαζόμενους που θα ενταχθούν στο πλαίσιο αναστολής σύμβασης κατά τον Αύγουστο αναμένεται να ξεκινήσουν το διάστημα 10 με 11 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: workenter.gr

Ελάτε στη μεγαλύτερη σελίδα με αγγελίες εργασίας σε Ελλάδα και Κύπρο