Υπάρχει τηλεφωνική γραμμή για να ουρλιάζεις με την ησυχία σου!

Αν νιώθεις πως έχεις πιεστεί πολύ με την όλη κατάσταση, πως ο εγκλεισμός και η αβεβαιότητα που επικρατεί σου προκαλούν άγχος, ανασφάλεια και φόβο, τότε να ξέρεις ότι όλοι το ίδιο mood μοιραζόμαστε. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Το μυστικό, είναι να μπορούμε να βρούμε τρόπους να χαλαρώνουμε στο σπίτι και να ηρεμούμε όταν η απαισιοδοξία μας χτυπάει την πόρτα. Βέβαια, υπάρχει και κάτι ακόμα, που ίσως να μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την κατάσταση.

Να βγάλεις δηλαδή από τα βάθη του εσωτερικού σου κόσμου, ένα τίμιο ουρλιαχτό απόγνωσης και ελευθερίας.

Φυσικά, δε θα ξυπνήσεις ένα ωραίο πρωινό και θα αρχίσεις να ουρλιάζεις έτσι απλά. Υπάρχει οργάνωση εδώ, τι το πέρασες. Έχει δημιουργηθεί που λες μια ειδική τηλεφωνική γραμμή ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, καλείς στο +1 561 567 8431 και με το που ακουστεί το χαρακτηριστικό beep, τότε τσαααακ, ρίχνεις το ουρλιαχτό σου.

Στο μεταξύ, υπάρχει και η ιστοσελίδα justscream.baby, όπους μπορείς να μπαίνεις και να ακούς τα δικά σου ουρλιαχτά, αλλά και των υπολοίπων. Μάλλον για παρηγοριά.

Από την άλλη, θα μας πεις και θα έχεις και δίκιο, ότι μπορείς απλά να ουρλιάξεις και χωρίς να καλέσεις κάπου. Σαφέστατα, αλλά έχει άλλη χάρη να το μοιράζεσαι και με άλλους.

Μην το παρακάνεις όμως, υπάρχουν και οι γείτονες.

Αν πάντως ενδιαφέρεσαι, το project ουρλιαχτό θα παραμείνει ενεργό ως και τις 21 Ιανουαρίου 2021. Just saying…

Πηγή: neopolis.gr

Όλες οι αγγελίες εργασίας σε Ελλάδα και Κύπρο