Υπουργείο Υγείας: 200 νέες προσλήψεις στον ΕΟΔΥ

Στην άμεση υπογραφή 200 νέων συμβάσεων μέσω προσλήψεων στον ΕΟΔΥ κινείται το υπουργείο Υγείας, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας, οι 200 νέοι υπάλληλοι στον ΕΟΔΥ θα καλύψουν κενά ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα εξειδικευμένα για τον κορονοϊό εργαστήρια.

Το νέο προσωπικό, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός κατά τη συνεδρίαση για την εκτίμηση της κατάστασης για τον κορωνοϊό και την υλοποίηση ενιαίου σχεδίου δράσης στη χώρα μας, θα στελεχώσει μονάδες και φορείς ώστε να είναι πλήρως καλυμένη η χώρα σχετικά με τους ελέγχους για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το πόρισμα του Συμβουλίου, πρόκειται να δημιουργηθεί ειδική επιτροπή στον ΕΟΔΥ, η οποία θα εξετάζει λεπτομερώς κάθε περίπτωση πιθανού κρούσματος που θα αναφέρεται. Ταυτόχρονα, η ομάδα των επιστημόνων που θα συγκροτεί την Task Force του Οργανισμού, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα επισκέπεται νοσοκομεία, Μονάδες, φορείς αλλά μεταξύ άλλων και το ΕΚΑΒ όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο.

Ελάτε στη μεγαλύτερη σελίδα με αγγελίες εργασίας σε Ελλάδα και Κύπρο